Για περιπτώσεις όπως: στρες, επιθετικότητα, γενικές ανησυχίες, φοβίες, αλλαγές ιδιοκτήτη, καταστροφική συμπεριφορά, πυροτεχνήματα, αστραπές, πανικός, υπέρ κινητικότητα, κακή κοινωνική συμπεριφορά, ξαφνικά να σημαδεύει σε διάφορα σημεία, διαταραχή ιεραρχικής θέσεις, φόβος σε ταξίδια, συνεχόμενο γάβγισμα, φόβος αποχωρισμού, αλλαγές στο περιβάλλον, διαταραχή της προσωπικότητας.

Έτσι λειτουργεί το Relaxopet για την απόλυτη χαλάρωση του σκύλου.

Είναι η νέα τεχνολογία στον τομέα της ασυνείδητης βαθειάς χαλάρωσης για όλα τα σκυλιά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ευαίσθητη ακοή των σκύλων. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία από  κτηνιάτρους, θεραπευτές συμπεριφοράς και κτηνοτρόφους. Το Relaxopet δεν συγκρίνετε με μια κοινή χαλαρωτική μουσική για ζώα, διότι περιέχει, πέρα από τα ακουστικά, ειδικά συνθετικά ηχητικά κύματα. Τέλος περιέχει άλλα 6 (έξη) υψηλής συχνότητας, αθόρυβα ηχητικά κύματα (μη αντιληπτά στον άνθρωπο), που απευθύνονται στο υποσυνείδητο του σκύλου και μπορούν να ενεργοποιήσουν βαθιά χαλάρωση και ηρεμία.

Το Relaxopet δουλεύει τελείως αυτόματα, αποτελεσματικά και ανεξάρτητα από την ηλικία και την ράτσα του σκύλου σας εντός και εκτός χώρου, ιδανικός σύντροφος σε ταξίδια και σε κάθε ξένο περιβάλλον. Δουλεύει δίχως να χρειάζεστε πρίζες, λόγο της ισχυρής λειτουργίας της μπαταρίας.

 

Συμβουλή: το προϊόν αυτό καθορίζεται αποκλειστικά για σκύλους. Δεν αντικαθιστά την διάγνωση του κτηνιάτρου και θεραπεία σε ασθένειες. Εάν ο σκύλος σας έχει προβλήματα με την υγεία του να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας.